Huawei Honor 9 Lite tanıtımı yapıldı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei Honor 9 Lite modelinin resmi olarak tanıtımı yapıldı. Çin'de yapılan etkinlikle tanıtılan telefonunun teknik özelliklerini bu haberimizde inceleyeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor 9 modelinin uygun versiyonu olan Huawei Honor 9 Lite modeli uzun zamandır gündemdeki yerini korudu. Huawei Honor 9 Lite modeli ile ilgili bir çok sızıntı haber internette yayınlandı. Sızan bu haber ile bu model kullanıcıların gündeminde uzunca yer aldı. Huawei Honor 9 Lite modeli Çin’de yapılan tanıtım ile resmi olarak tanıtımı yapıldı.

Huawei Honor 9 Lite modeli dört kamerası ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Huawei Honor 9 Lite modelini genişçe birlikte inceleyelim. Huawei Honor 9 Lite modelinin teknik özellikleri ve fiyatını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Huawei Honor 9 Lite özellikleri

Huawei Honor 9 Lite tanıtımı yapıldı

Huawei Honor 9 Lite özellikleri: Huawei Honor 9 Lite modelinde firma 2.36 GHz hızında sekiz çekirdekli kirin 659 işlemci kullanıldığını görmekteyiz. Ayrıca telefonda işlemciye yardımcı olarak Mali-T830 GPU kullanılmış. 3 GB RAM kapasiteli modelde 32 GB dahili hafıza kullanılmıştır. 4 GB RAM modelinde ise firma 64 GB depolama kapasitesi kullanılmıştır. Bu şekilde iki farklı model firma tarafından üretilerek kullanıcıların karşısına sunulacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor 9 Lite modelinin ekran büyüklüğü 5.65 inçtir. 18:9 görüntü formatında olan telefonda Full HD+ çözünürlük bulunmaktadır. Uygun fiyatı ile karşımıza çıkacak modelin dikkat çeken en önemli özelliği ise kamerasıdır. Bu modelde firma ön ve arka bölümlerde 13 MP ve 2 MP çözünürlüğe sahip 4 kamera kullanmaktadır.

Batarya olarak ise 3000 mAh kapasitesi bulunan telefonda hızlı şarj özelliği de bulunmaktadır. Çin’de 182 dolar aralığında satılan telefon Avrupa’da ise 229 Euro fiyat etiketiyle satılacak.


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 12:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir