iOS 14 alacak iPhone modelleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

iPhone 6 iOS 14 alacak telefon modelleri arasında yer alacağını belirten yeni bir iddia ortaya atıldı. Evet mantıklı olarak alır ama bazı versiyonları ve iOS 15' i göremeyebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ ın yeni işletim sürümün Haziran 2020′ de tanıtmasının beklendiği haberi ve önemli bir iddia internette dolaşmakta. iOS 14 alacak iPhone modelleri belli oldu. 

iOS için geçen yılın Eylül ayından itibaren çok sık sürümlerin yayınlandığına şahit olduk. Çok sık iyileştirme güncellemesinin çıktığı bir gerçek. Neyse ki şu aralar daha yavaş bir güncelleme takvimine sahip.

WWDC 2020′ de iOS 14 alacak telefonlar iPhone 6s ve üstü olduğu iddia ediliyor. iPhone 5s’ in ve iPhone 6′ nın fişi iOS 13 ile çekildi. Yeni beklenen versiyonla iPhone 6s almayacak söylentileri için yeni gelen iddialara göre hayır bu versiyonu da alacak. 

Söylenti doğru ise tahmini iPhone 6s için bu son sürüm olabilir. iOS 15 almayacağı kesin diyebiliriz. Hatta belki iOS 14′ ün bazı versiyonları da gelmeyebilir. Yanında birde 6s Plus akibeti belli olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çok aktif uygulamalarla pek aranız yoksa alınan son mevcut sürümün uzun yıllar çok iş yapacağınız düşünüyoruz. Her ne kadar az da olsa güvenlik sorunlarının da ortaya çıktığı biliniyor. 

iOS 14 alacak iPhone modelleri

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir