En ucuz Cpanel günlük lisans satın alma

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

En ucuz Cpanel lisans satın alma bizim önerimizle mümkün. Cloud ve Dedicated sunucu lisansı uygun almak için günlük tercih edilebilir. Cpanel günlük lisans satın alma mümkün mü?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Günlük Cpanel lisansı alınabildiğini biliyor musunuz? Çoğu kullanıcı günlük lisans satın alımı olduğunu bilmiyor. Çok lisansla işi olmayan biri acil durumlarda anlık veya günlük iş için 1 aylık lisans satın almak zorunda kalıyordu. Bizde bu duruma düşen kişilerin fazla para ödememeleri için bu yazıyı hazırladık.

Cpanel günlük lisans satın alma işlemi sadece Cpanel’ in resmi sitesinde sunulmakta. Bizim gördüğümüz kadarıyla çoğu yerde aylık lisans satışı yapılıyor.

Resmi Cpanel satış sitesinde lisans ücreti biraz pahallı olabiliyor. Örnek Dedicated lisans ücreti bazı sitelerde 30-33 dolara satışı yapılırken, Cpanel’ de 45 dolar gibi bir fiyat söz konusu. Ama aylık alacaklar için buycpanel önerilebilir. Sunucu için Cpanel lisansı nasıl alınır?

Günlük Cpanel lisansı nasıl satın alınır

  • Cpanel satın alma adresi “cpanel.net“‘ e giriniz
  • Get cPanel WHM” butonuna tıklayın
  • İlgili paketi seçin ve “Add to cart” ile devam edin
  • Açılacak yerin sağ üstünde “Add a product” butonuna tıklayın
  • Hemen altında açılan “cPanel Products” tıklayın
  • Biraz altta “Select a product” yazısına dokunun 
  • Tekrar alınacak paketi seçin (cPanel premier metal veya solo cloud)
  • Yanda “IP address” bölümüne sunucu IP adresinizi yazın
  • Sonrasında “Review and checkout” (incele ve ödeme) tıklayın
  • Kredi kartı bilgilerinizi giriniz
  • Son olarak “Purchase now” tıklayıp satın alımı tamamlayın

Cpanel lisans satın alma detayları

İlgili paketi seçiminde Solo (1 hesap için), Admin (5 hesap için), Pro (30 hesaba kadar) ve Premier (100 hesaba kadar kullanım sunar).

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Premier haric diğer tüm paketler sadece Cloud sunucular için geçerli Fiziksel sunucu yani Dedicated için Premier satın alınması gerekiyor. Günlük, haftalık veya aylık lisans işlemi resmi sitesinde gün bazlı ücretlendirilerek işlem yapılmakta. Örnek aynın bitimine 7 gün var ve lisans ihtiyacınız oldu. O zaman 7 günlük lisans ücreti ödeyeceksiniz. 

Cpanel.net üzerinden Cpanel alımlarda gün olarak işlem yapılmakta. Ayın hangi gününde iseniz o günden başlar ve ay sonuna kadar ücretlendirme yapılır. 3 Günlük, 5 günlük ve isterseniz 10 günlük alınabilir. Ama alınmasında tek şart ayın sonuna kadar olan süre baz alınır.

Örnek ben 15 gün lisans alacaksam ayın 15′ de ise bu şekilde bir alım yapabilirsiniz. Ayın 24′ de iseniz örnek 6 günlük alırsınız. www.andronova.net

Cpanel kredi kartı kaldırma

Cpanel’ den kredi kartını silmek için aşağıdaki bağlantıyı direk tarayıcı satırına yapıştırarak ilgil bölümü girin ve “Manage payment options” seçeneğinden kart iptalini yapabilirsiniz.

Kart bilgilerini bu store.cpanel.net/my/credit-cards bölümden kaldırabilirsiniz.

En ucuz Cpanel günlük lisans satın almaEn ucuz Cpanel lisansı almaucuz cpanel lisans almacpanel nasıl alınırcpanel lisansı nasıl alınırsunucuya cpanel lisansı alma

cpanel ücretlericpanel kredi kartını kaldırma

Dedicated Cpanel lisans fiyatı hiç bu kadar ucuz olmamıştır. Ucuz Cpanel fiyatı günlük alımla mümkün hale geliyor. Haberimizi detaylı okumanızı öneririz. Sunucuda iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl kullanılır haberimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 22:22

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir