Telefonda televizyonda Netflix çalışmıyor açılmıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Netflix açılmıyor ve "Netflix'e bağlanılamıyor" tekrar deneyiniz netflix.com/ help sayfasının ziyaret edilmesi şeklinde bir uyarı mı geliyor? Neden Netflix çalışmıyor çözümüne bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix, kendi alanında lider diyebileceğimiz bir duruma geldi ve hızla yayılmaya devam ediyor. Bazen kâr oranında düşüşler olmasında korsan kullanımların payı olsada güncel fiyatlarına bakıldığında korsan kullanımın önüne birde bu şekilde geçmeye çalışması takdir toplamaya devam ediyor.

Netflix’ den yeni abonelik paketleri geldi. Haftalık paketi daha önce duyurmuştuk ve nikayet aktif oldu. Haftalık abonelik mobil cihazlar için 1,99, temel paketinde 4,99, standart’ ı 7,99 ve özel içinde 10,99 TL olarak güncellendi. Bu arada Netflix, Türkiye fiyatlarına azıcık zam yaptı.

Smart TV Netflix açılmıyor ya da televizyonda veya telefonda Netflix çalışmıyor hata veriyor diyeniniz var mı? Varsa eğer aldığınız hatayı bizimle paylaşırsanız birlikte çözüme ulaşırız. Yazımızda olası açılmama veya çalışmama sorunlarına el atacağız.

Netflix açılmıyor veya Netflix çalışmıyor mu?

  1. Netflix bağlanılamıyor hatası için bir önerimiz olacak ama genel açılmama ve çalışmama sorunları için kesin bir bilgi paylaşamayacağız. Alınan hatalardaki mesajlarla çözüm sunabiliriz.
  2. Bağlanılamıyor, bu hata çoğu zaman kullanılan cihazın depolamasında bilgilerin yenilenmesinin gerektiğinde ya da internet bağlantısında sorun çıktığını işaret etmekte. 
  3. Netflix çalışmıyor ise ilk kontrol internet olmalı
  4. Wifi ile internet bağlantısı varsa modem kesinlikle kapatılıp açılmalı
  5. Uygulamanın kapatılıp tekrardan açmaya çalışın
  6. Netflix oturumunu kapatınız yani oturumu çıkışa atın
  7. Televizyon veya telefonun kapatılıp tekrardan açılması
  8. Netflix uygulamasının anlık bir sorunla karşılaşabileceğinden varsa önbellek temizlemesi yoksa silip yeniden yüklenmesi
  9. Android’ de ve iPhone’ da veya Smart TV’ de DNS tanımlanım denenmesi

Telefonda televizyonda Netflix çalışmıyor açılmıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix televizyonda çalışmıyor hatası

Sorunu çözemediniz mi? O zaman birde Netflix iletişim yazımızdaki adresleri deneyin. Netflix telefon numarası ile çok sık iletişim sağlanmıyor. Bundan dolayı 6 haneli arama kodu ile “Müşteri hizmetleri” aransın. Buraya yardım sayfasındaki “Bizi arayın” butonuyla ulaşacaksınız. Birde Netflix’ in resmi uygulamasında “Ara” ile iletişim sağlayın. Uygulama ile arama seçeneğine ulaşmak için önerdiğimiz yazımızı okuyunuz.


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 01:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir