TikTok deneme kullanıcı grubuna katılın nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Tik Tok deneme kullanıcı grubuna katılın nedir veya bu seçenek ne işe yarar diye merak edipte denemek isteyenler için biz sizin yerinize test ettik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tik Tok deneme kullanıcı grubu, uygulamaların test programları çıkarılacak yenilikleri önceden test imkanı sunmakta. Tabi hemen hemen hepsinde bulunan bir uyarıya dikkat etmek gerekiyor. Beta ya da geliştirici programına katıldığınızda arada bir bir kaç sorunla karşılaşılabiliyor. Malum çalışılan sürüm tam stabil hale gelmediğinden dolayı hata mesajları ekrana gelebiliyor.

Hizmeti ilk aktif ettiğinizde bildirimlere onay verdiğiniz takdirde çıkan yeni sürümler için uyarı alacaksınız. Gelen bilgilendirmeler İngilizce oluyor ve Tik Tok’ a baktığınızda farklı bir şeyle karşılaşmayabiliyorsunuz. Detaylı yapacağınız incelemelere göre görüşlerinizi alacağınız ekran görüntüleriyle iletebiliyorsunuz. 

Yukarıdaki paylaşımımız yeterli olacağını düşünüyoruz. Ek olarak nasıl katılır resimli anlatımı aşağıya ekliyoruz ve istediğiniz zaman deneme grubundan çıkmak için ayarlardan ilgili bölüme bakabilirsiniz. Test sürümünü görmek ve farklı yolla çalıştırmak için “TestFlight” uygulamasını kullanabilirsiniz.

Deneme grubuna katılmak için:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • TikTok ayarlarını açıyoruz
  • En aşağıya gelin ve “TikTok deneme kullanıcı grubuna katılın” yazısına dokunun
  • Step yani etap 1′ de “Testflight” indirin
  • Sonra tekrar katılım bölümünden ayrı yerdeki Step 2′ den “Start testing” butonuna dokunuyoruz
  • “Kabul et” ve “Aç” (Sürüm olarak 16.3.0)
  • İşlem bu kadar ve kullanıma başlayabilirsiniz.

Not: Tik Tok, popüler uygulamalar arasında en az güncelleme çıkaran uygulamalardan biri gibi duruyor. Yani öyle sık sık bir sürümle karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Mevcuta baktığımızda şu an için 86-87 gün kadar bir test süresi yazılmış. Evveliyatı kaç gün bilmiyoruz ama baya bir zaman çıkarmayacağı anlaşılıyor.

TikTok deneme kullanıcı grubuna katılın nedirdeneme kullanıcı grubuna katılın ne işe yarartiktok beta sürümtiktok geliştirici sürümtestflight nedirtiktok test uygulaması

Son görsele baktığınızda geri bildirim için gönder butonu yer alıyor. Normal sürüme geçişte sıkıntı yaşayanlar bu seçeneği de kullanabilir. Biz beta programını uygulamada sorun yaşayanlar için deneme amaçlı tercih etmelerini öneriyoruz. Örnek keşfetle alakalı sıkıntı ve izleme sayısında yaşanan sıkıntılarda.


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 21:47

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.