5G en iyisi Huawei lider konumda

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei 5G’ de lider konumda. Önemli çalışmalara imza atan şirketin önünde tek güç ABD’ nin kendisi. Şirket dünya çapında çok sayıda şirketlerle 5G sözleşmesi bulunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu aralar 5G teknolojisi için çok şeyler duyuyoruz. Altyapı konusunda henüz tam oturmayan 5G’ li telefonlar ağır ağır piyasaya yerleşiyor.

5G, bazı operatörler belli başlı ülkelerde ve illerde kullanıma sunmakta. Şangay etkinliğinde yer alan önemli isimlerden biri olan Huawei, 5G için bazı açıklamalar yaptı.

5G’ nin lideri Huawei olduğunu belirtelim. Tabi ileride bir değişiklik olmasa şu an için bu şekilde. Huawei şirketi 5G için en büyük ekipman tedarikçi olma ünvanına sahip. Dünya genelinde elli ticari sözleşmesine sahip. En büyük sözleşmeye sahip olan Huawei’ den sonra Nokia ve Ericsson yer almakta. 

5G en iyisi Huawei lider konumda
5G en iyisi Huawei lider konumda

5G Huawei liderliği

Şu an pazarda söz sahibi olan Huawei’ ni  5G için ciddi yatırımları oldu. Uzun zamandır devam eden çalışmaları ileriye dönük çok önemli hamlesi oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei’ nin bu şekilde büyümesinden rahatsız olan ABD’ nin ambargoları devam ederse bu liderlik pek uzun sürmeyebilir. Kasıtlı bir şekilde hedef alınan Huawei’ nin bakalım cevabı nasıl olacak? 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.