Bip kişi engelleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bip uygulaması kişi engellemek için hangi bölümden işlem yapmalıyım diyorsanız şu an için engelleme nasıl yapılır ve engelleme nasıl kaldırılır resimli anlatımı inceleyiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip‘ in gelişimi devam ediyor. Kullanıcı sayısı arttıkça sorularda artıyor. Vakit buldukça kullanımla ilgili ve bazı sorularla ilgili içerik çıkarmaktayız. Nedir veya nasıl yapılır gibi sorularla devam ettiğimiz yazılarımız ileride kullanıcılar için önemli cevaplar içerebilir. Bu yazımızda rahatsız eden kişileri nasıl engellenir bu sorunun yanıtına ulaşacaksınız

Bip’ de sizi rahatsız eden birini engellemek için ne yapılması gerektiğini kısa bir anlatımla resimli olarak göstermek istedik.

Bip kişi nasıl engellenir?

Bip kişi engelleme nasıl yapılır? Bip uygulamasını açtığınızda sohbet ekranında yer alan yani “Sohbetler” bölümünde bulunan kişilerden engellemek istediğinizi veya engellemek istediklerinizi belirledikten sonra kişinin üstüne gelerek parmağınızla sol’ a doğru kaydırınız. İki seçenek çıkacak “Kişi bilgisi” ve “Sil” buradan kişi bilgisine dokunun. Kişinin profiline girdikten sonra hemen allta “Kişiyi engelle” yazısına dokunun. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip kişi engellemeBip kişi nasıl engellenirBip kişi engelleme kaldırma

Bip kişi engellemeyi kaldırma! Engellenen kişinin engelini kaldırmak için yine aynı adımları yapacaksınız. Son adımda yani kişi bilgilerinde yer alan “Engeli kaldır” yazısıyla engelleme kaldırma işlemi yapılacak.

engelleme kaldırma

Bip kişi engelleme kalkmıyor veya birini engelledim engellemesini kaldıramıyorum diyenler için Bip Web hizmetiyle kontrol ediniz. Bu haberimizde Bip engellemeye yer verdik bir başka yazımızda grup engellemeye yer vereceğiz.


Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 19:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak