Facebook' u silin çağrısı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Facebook' u biz daha çok teknolojik paylaşımlarda tercih ediyoruz. Kişisel paylaşımlarda çok fazla kullanmadığımız bir ağdır. Wozniak' ın Facebook sil çağrısı dikkatlerden kaçmadı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2018′ de yaşanan Facebook sızıntı skandalın ardından Steve Wozniak, hesabını silmişti. Şimdide yeni bir açıklama yaparak kullanıcılara Facebook hesaplarını silmelerini önerdi.

S. Wozniak, havaalanında yaptığu açıklamada bu ağda gizlilik problemi olduğunu belirterek, kullanıcılara alınan riske değmez uyarısında bulundu. Birde şu an telefonun dinlenmediğini kimler bilebilir diyerekte daha ileri gitti. 

Güvenlik ve gizlliğe önem verenlerin düşünmeden Facebook hesap silme çağrısını yeniledi. 

Facebook’ un yararlarının yanında mahremiyet sorununu ortaya çıkarıyor. Facebook için tavsiye olarak bir an önce kurtulun.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook silinmeli mi?

Skandal veri paylaşımında yaklaşık 50 milyana yakın kullanıcının verileri dolaylı yollarla bazı yerlere ulaştı. Bir arada ABD hükümetine verilerin açıldığı skandalı ortaya atılmıştı. Bu durumlardan dolayı Facebook CEO’ sunun mahkemeye çıkmasına neden olan gelişmelerde Facebook’ tan özür mesajı yayınlanmıştı.

Bu gelişmelere baktığımızda bizde bu ağın pek güvenilir olduğunu düşünmüyoruz. Bu şirkete ait WhatsApp ve Instagram’ ı da unutmamak lazım.

Facebook' u silin çağrısı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir