Microsoft Outlook hesap silme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Microsoft outlook e-posta adresiniz nasıl kapatabileceğinizi bu haberimizde resimli olarak sizlere anlatacağız. Outlook hesabınızı silebilmek için aşağıdaki adımları uygulayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu haberimizde Outlook hesabı bulunan takipçilerimizin bu hesaplarını nasıl kapatabileceklerini anlatacağız. Aslında çok da zor bir işlem olmadığını aşağıdaki başlığımız altında bulunan adımları gördüğünüzde anlayacaksınız. E-posta adresi artık herkesin bir kaç tane bulunmaktadır. bu adreslerden eğer kullanmadığınız ve Outlook hesabınız varsa bu işlemleri uygulayarak kapatınız.

Microsoft Outlook hesabını silme

Bu makalemizde Microsoft outlook hesabınızı kapatma işlemlerini resimli ve yazılı olarak sizlere aktaracağız. 

  • Microsoft outlook hesabını kapatabilmeniz için ilk olarak Microsoft hesabınızı kapatmanız gerekmektedir. Bundan dolayı ilk olarak outlook hesabına giriş yapıyoruz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan profil resmine tıklayınız. Bu resme tıkladığınızda karşınıza açılır bir menü gelecektir bu menüden hesap ayarlarına tıklayınız. Aşağıdaki resimde kırmızı kutucuk içerine aldığımız bölüme tıklayınız.

Microsoft Outlook hesap silme

  • Gelen ekrandan yine sağ üst kısımda bulunan Güvenlik ve gizlilik kısmına giriş yapınız. 

Microsoft Outlook hesap silme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Ardındna açılan ekrandan (aşağıdaki resimde de görünmektedir) Gelişmiş güvenliği yönet kısmına tıklayınız.

Microsoft Outlook hesabını silme

  • Bu adımdan sonra karşınıza gelen ekranın en alt bölüme geliyoruz. Bu bölümde aşağıdaki resimde görünen ifadeler yer alacaktır. Sayfanın altında bulunan Hesabımı kapat yazısına tıklayınız.

Outlook hesabını silme

  • Bu işlemden sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir metin çıkacaktır. Bu metnin altında bulunan ileri tuşuna basınız.

hesap kapatma

  • Bu işlemden sonra Microsoft hesabınızı neden kapattığınızı sizlere soracaktır. Bu seçeneklerden kendinize en uygun olanı seçiniz. Eğer kapatma sebebiniz listede görünmüyorsa Nedenim listede yok seçeneğini seçebilirsiniz.

hesap kapatma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Yukarıda kapatma nedeninizi seçtikten sonra aşağıda yer alan seçenekleri işaretleyerek sayfanın sonunda yer Hesabı Kapatmak Üzere İşaretle yazısına tıklayınız.

hesap kapatma

  • Bu adımdan sonra karşınıza en son ekran olarak aşağıdaki resim gelecektir. Bu resimde yer alan Bitti yazısına tıkladığınızda hesabınız kapatılacaktır. Eğer 60 gün içerisinde geri talepte bulunmadığınız takdirde hesabınız silinecektir.

hesap kapatma


Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 16:36

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.