Snapchat hesap dondurma nasıl yapılıyor

Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat kullanımını belli bir süre geçici kapatmak istiyorsanız 29 gün süre ile hesap dondurma gibi bir işlemi yapabilirsiniz. İşte Snapchat hesap nasıl dondurulur?

Ad imageAd image

Snapchat hesap dondurma işleminde önce uyarılara kulak verin. Snapchat milyonlarca insanın kullandığı popüler bir video paylaşma uygulamasıdır. Snapchat hesabınızın kısa bir süreliğine kapatılmasını yani dondurulmasını istiyor olabilirsiniz. Anlatacağımız işlemleri uyguladığınız takdirde çok kısa bir süre içerisinde Snapchat hesabınızı dondurabilirsiniz.

Rahatsız olduğunuz hesaplar için bu şekilde veya gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz. 

Snapchat hesap dondurma aşamaları

Snapchat hesabı doldurmak için ilk olarak şunu belirtelim direk hesap dondurma gibi bir işlem bulunmuyor. Hesap kapatma seçeneğinle işlem yaptığınızda belli bir süre hesabınız kapanmıyor. İşte bu süre zarfında hesap için bir nevi geçici kapatma uygulanıyor.

  • Bu accounts.snapchat.com/accounts/delete_account bağlantısıyı açın.
  • Açılan sayfada sizden Snapchat kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz istenecek. Bilgilerinizi girin ve devam edin.
  • Ardından hesabınızın dondurulması için sizden onay istenecektir, işlemi devam ettirebilmek için onaylayın.
  • Son olarak açılan sayfada kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek, hesabımı sil butonuna tıklayınız.

Snapchat hesabınızı dondurma işlemini gerçekleştirdiniz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra 30 gün boyunca hesabınıza girmediğiniz takdirde, Snapchat hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Ad imageAd image

Snapchat hesap dondurma nasıl yapılıyor

Snapchat dondurma işlemi için uyarı

Hesabınızın silinmemesi için en fazla 29. gün hesabınıza mutlaka giriş yapmalısınız. Bu işlemi hesabınızı dondurmak amacıyla gerçekleştirdiğiniz için hesabınızın kalıcı olarak silinmesini istemiyorsanız 30 günü geçirmemeniz gerekiyor. Dilerseniz işinizi şansa bırakmayın ve hesabınıza giriş yapmayı unutmamak için not alın. Aksi takdirde bu işlem geri döndürülemez.

Gizlilik ayarlarından hikaye gizleme, iletişim kurma ve konum gibi ayarları yapacağınız yer profilden ayarlara (çark) girip kim yazan başlık altındaki seçenekleri inceleyebilirsiniz. Sorunlarda bildirim için Snapchat müşteri hizmetleri yazısına bakmanızı öneriyoruz.


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 02:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir