PUBG Mobile hile uygulaması için uyarı

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

PUBG hile uygulaması yapanlara PUBG' dan uyarı geldi. PUBG Mobile hile oyunda yapanlar hakkında banlama ve PUBG hileleri çıkaranlar için yasal işlem başlatabiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile hilesi olarak “VN L. E. emulator wallhack, anten aim, dego l.aim, kadak duvar sekmemesi, esp, multihack, bedevadan silah ve dahası için dikkat hakkınızda işlem yapılabilir.

Oyunda tespit edilmiş açıkta, hile ile işi olmayan oyuncunun sanki silah geri tepmede hiç etkilenmiyor gibi gösterebiliyor. Buna neden olan sistemlerde çıkan bir hatanın neden olduğu belli oldu.

PUBG Mobil bilgisayar hilesi içinde kullanılan bazı yöntemler bulunuyor. Sistemde donmadan oynanması için Windows 7 veya Windows 10 sistem gereksinimlerine dikkat etmenizi öneririz. Macro ve buna benzer çeşitli yöntemlerden söz edebiliriz. Oyunda PUBG Mobil hile kodları da çıkmasıyla git gide oyundan soğumaların olduğuda görülmekte. Uygulama kullananlar fare için ayar programı kullanarak otomatik oyun yazısıyla işlem yaparak düğmeleri özelleştiriyorlar. Sonrasında kodları aktif etmiş oluyorlar.

PUBG Mobil için 2019 Android sistem gereksinimleri olarak Android 5′ den sonra ki sürümlerin kullanılması ve RAM olarak 2GB minimim gereksinimi olarak düşünmekteyiz. PUBG Mobil iPhone sistem gereksinimde ise iOS 9 ve sonrası tüm iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uyarı: Geliştiricinin yasal yaptırımlara başvuracağını hatırlatmayla beraber birde bazı PUBG hileleri veya PUGB hile uygulaması telefona virüs bulaştırabiliyor. PUBG hile virüslerine dikkat ediniz. Önerimiz PUBG hilelerinde uzak durmanız.

PUBG Mobile hileleri için geliştirici uyarısı

PUBG, çok sayıda ülkede hile uygulaması üretenler hakkında yasal başvurular yapmayı düşündüklerini açıkladı.tekrar izlemeyi, ölüm kamerasında ve izleyici modlarında bazı oyuncuların hile kullanıyor gibi gösteren sorunu da ortaya çıkardık. 

PUBG geliştirici şirket, yakın zamanlarda kullanılmış tüm hileleri bildiklerini söylüyor. Kısa süre önce milyonlarda kişinin oyundaki verilerin incelendiğini ve analiz edildiğini bildirdi. Bu incelemelerde yüzbinlerce veriye ulaşıldığı ve oyunun yok edilmeye çalışıldığını görüyoruz. 

Şirketin tespit ettiği çok sayıda oyuncunun süresizce banlanacağını belirtti. Sistemin denetimde kullandığı ve yakalamada kullanılan araçlara yanı sırada ek bir dizi önlemlerin alınacağı eklendi. 

Çalışanların milyarlarca verileri tek tek kontrol etmesinin ortaya çıkacak olsa dahi, tespit edilenlere gerekli işlemleri yapılacağına karalı oldukları ve güvenliklerini güçlendirmeye devam ettiklerininde bilinmesini istiyor.

PUBG Mobile hile uygulaması için uyarıPUBG hile uygulaması

PUBG Mobile açılmıyor için hazırlamış olduğumuz yazımızı da okumak ister misiniz?


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 12:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak