Samsung Galaxy ON7 APN ayarları nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy ON7 modelinde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom GSM hatlarına ait internet paketleri nasıl kullanılır? Mobil veri APN ayarları…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung fiması ülkemizde ve dünyada en çok akıllı telefon modeli satan firmadır. Fimanın geçen yıl açıklanan satış rakamları 350 milyon civarındadır. Bu kadar geniş bir satış ağı olan bir markanında onlarca modeli bulunmaktadır. Bu modellerden biride Galaxy ON7’dir. Bu haberimizde Galaxy ON7 modelinde GSM hatlarına ait internet paketlerini kullanabilmek için APN ayarlarının nasıl yapılacağını resimli olarka bu haberimizde anlatacağız.

İlk olarak yapmanız gereken telefonunuzun kilit ekranını açmanızdır. Daha sonr aaçmış olduğunuz ekranda telefonunuzda yüklü olan uygulamalardan bir kısmını göreceksiniz. Bu uygulamalar içeris,nde bulunan ve telefonunuzda bulunan ayarları yapabileceğiniz ayarlar bölümüne giriş yapınız. Ayarlar simgesi çark şeklindedir.

Samsung Galaxy ON7 internet ayarları nasıl yapılır

Samsung Galaxy ON7 APN ayarları nasıl yapılır

Daha sonra bir çok ayar aşağıdaki gibi karşınıza gelecektir. Bu ayarlar içerisinde mobil hattınıza ait ayarları yapabileceğiniz Mobil Ağlar seçeneğine tıklayarak APN işlemlerine başlayabilirsiniz.

Samsung Galaxy ON7 ayarları nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil ağlar başlığı altında bir çok seçenek yine karşınıza gelecektir. Buradan APN ayarlarının yüklü olduğu ve düzenlendiği bölüm olan Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayınız.

Samsung Galaxy ON7 internet ayarları nasıl yapılır

Aşağıdaki ekranda eğer hattınıza ait APN ayarları bulunmuyorsa üst kısımda yer alan EKLE yazısına tıklayarak yeni APN’nizi giriniz.

Galaxy ON7 APN ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

APN bilgilerini girerken doldurmanız gereken ekran aşağıda yer almaktadır. Burada İsim ve APN bölümleri doldurunuz. İsim bölümüne kullandığınız operatörü yazıp APN kısmına ise internet yazınız. Diğer kısımları ise olduğu gibi bırakınız.

Galaxy ON7 internet ayarları

Yukarıda yapmış olduğunuz ayarların telefonda aktif olabilmesi için yapmanız gereken sağ üst köşede yer alan kaydet seçeneğini açmanızdır. Bu seçenek açıldıktan sonra kaydet yazısına tıklayarak ayarlarınızı kaydediniz.

Galaxy ON7 ayarları


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 20:04

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.