PTTMessenger indir iPhone Android

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Türkiye' nin yerli mesajlaşma uygulaması Ptt Messenger indirmeye açıldı. Görüntülü arama özelliğine sahip Ptt Messenger uygulaması Android APK (Google Play Store) ve iOS (App Store) telefona yüklemek için…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Başbakan Yıldırım, Yerli Messenger “PTT Messenger”‘ ı tanıttı. Yerli mesajlaşma uygulamasını “Zeytil Dalı” operasyonu hakkında bilgi almak için Hatay hareket merkezine bağlanarak test etti.

Uygulama milli imkanlarla yapıldığını aktaran Başbakan, iPhone X üzerinden Metin Paşa ile görüntülü görüştü.

PttMessenger görüntülü arama sorunu! PttMessenger görüntülü görüşme uygulaması ara ara sorun çıkabilmekte. PTT Messenger görüntülü arama da ses gitmeme veya PTTMessenger ses gelmiyor gibi şikayetler gelebilmekte. Henüz test aşamasında olan uygulama ilerleyen zamanda daha stabil çalışması bekleniyor.

PTT Messenger uygulamasını PTT tarafından geliştirildiği ilan edildi. Uygulama şu an Android ve iOS iPhone cihazlar için indirmeye açıldı. Tabi Google Play Store ve App Store’ de henüz yer almadı. Uygulama aynı zamanda hem Windows Web üzerinden hemde Mac üzerinden kullanılmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulamayı indirmek için resmi sitesi adresine geceden beri erişim yapılamıyor. Ara ara ulaşılabilen messenger.ptt.gov.tr’ ye sizde ara ara girmeyi deneyebilirsiniz. 

PTTMessenger indir iPhone Android

PttMessenger Android ve PttMessenger iPhone indir

PTT Messenger indirme adresi “messenger.ptt.gov.tr” den telefonunuza yükleyebilirsiniz. Yükleme sorunu ile karşılaşan kullanıcılar alternatif indirme kanallarını deneyebilir. Tabi güvenilir olmasına dikkat ediniz.

Alternatif indirme adresi: drive.google.com/file/d/195PAED19vP6LgYno5cktpk_nv9Ge4txg/view

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 20:31

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir