Xiaomi Mi Mix 3' den sonra Xiaomi Mi 6S mi geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi Mi Mix 3 beklenirken Xiaomi Mi 6S görüntülendi. Bir kaç özellikleri görüntülenirken Xiaomi Mi MIX 3 ve Xiaomi Mi 6S fiyatı ne olacak merak konusu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi, geçen yıl çıkardığı Mi6 modelinin devamı olan Xiaomi Mi 6S’ i çıkarabilir. Mi 6S modeli Geekbench testinde görüntülendi. Henüz model hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. Kamerası çift kamera olması bekleniyor.

Testlerde görülen işlemci çipsiti 835 Snapdragon ve RAM ise 6GB. Tek çekirdek test sonucu 1830 ve çoklu ise 6944 puan aldı.

Xiaomi, ilk olarak Mi Mix 3′ ü çıkarmaya hazırlanıyor. 3 Boyutlu yüz tanıması, ekranda parmak izi ve işlemci ise 845 olarak bekleniyor.  

Xiaomi Mi Mix 3' den sonra Xiaomi Mi 6S mi geliyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri

6.4 Çentikli tam ekran, hızlı şarj ve 4000 mAh batarya, 12 MP ve arka kısmında 12 ve 20 MP kamera bulunuyor. İşlemci 8 çekirdek Quad-core 2.8 ve yardımcı cpu 1.8 GHz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak