Netflix üyelik iptali nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Netflix abonelik iptali için ne yapılmalı, taahhüt var mı, iptal edildiğinde cezasından dolayı ücret çıkar mı? Bu sorularınızın cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix üyeliğini iptal etmenin yalnızca 2 yolu bulunur. Birincisi, hesap sayfanıza giderek üyeliği iptal et düğmesini seçmenizdir. İkinci yol ise hesap sayfanızdan DVD planınızı iptal etmenizdir. İkinci seçenek ABD için geçerlidir. Eğer hesap sayfanızda iptal etme seçeneği yok ise, faturalama şirketinize müracaat ederek iptal etmeniz gerekir.

Hesabınızda iptal işlemi için şirketinizle iletişime geçebileceğiniz bir bağlantı yer alır. Eğer hesabınız askıdayken üyeliğinizi iptal etmek isterseniz, hesabınız direkt olarak kapatılır ve artık Netflix kullanamazsınız. Hesabınızı yeniden başlatmazsanız bu işlemden ücret alınmaz. Hesabınızın ne zaman kapatılacağını öğrenmek için hesap sayfanızdaki faturalama ayrıntısına bakabilirsiniz.

Netflix üyeliği iptal etme

Netflix’i iptal ettikten sonra ücret ödemem gerekir mi? Hesabınızı tekrar aktive etmediğiniz takdirde sizden hiçbir ücret talep edilmez. Buna ek olarak, faturalamanız devam ediyor ise hesabınız kapatılana kadar izleme işlemine devam edebilirsiniz. Posta aracılığı ile Blu-ray disk ya da DVD satın aldıysanız, hesabınızın kapatıldığı günden itibaren 7 gün içerisinde bunları Netflix’e iade etmeniz gerekir. Aksi takdirde ek ücret ödemeniz istenecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix üyelik iptali nasıl yapılır

Üyeliğimi iptal ettikten sonra tekrar geri dönebilir miyim? Evet, üyeliğinizi iptal ettikten sonra dilediğiniz zaman kısa bir işlem ile geri dönebilirsiniz. Geri dönmek istediğinizde hesap sayfanıza giderek Netflix hesabınızı yeniden başlatın isimli bağlantıya tıklayabilirsiniz. Hesabınız kapatıldıktan 10 ay sonraya kadar saklanır. Eğer bu süre zarfında geri dönerseniz kaldığın yerden devam etmeniz mümkündür.

Netflix üyelik iptal etme adresi netflix.com/cancelplan


Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 04:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak