Bixby açma kapatma ayarları

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un asistanı Bixby, rakiplerine nazaran daha işlevsel olmayı başardı. Tabi üreticinin kendi yaptığı bir yazılım olduğundan Samsung telefonlarda sorunsuz çalışmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Bixby, telefonda hem özellikleri hemde ayarları açısından diğer sesli asistanlara göre daha kapsamlı olma özelliğini sürdürüyor. Ama bir esksiği hala giderilmedi. Dil desteğinin yetersiz olması.

Galaxy S8 ile başlanan fiziksel tuşta yer alan Bixby, Galaxy S9 modelinde de devam etti. Bixby, ses tuşlarının altında yer almasu nedeniyle ara ara yanlışlıkla kullanıcıların dokunulmasına neden oluyor. İşte bu sorundan dolayı Bixby’ nin devre dışı kalması gerekiyor. Bixby devre dışı bırakma

Bixby nasıl kapatılır ?

Samsung Bixby iptal etmek için: Bixby ekranına ulaşmak için ana ekrandan sağ tarafa kaydırın. Bixby’ de yer alan “Ayarlar” yerine giriniz. Burada size tuşla ilgili seçeneği sunacak. Buradaki işareti kaldırınız. Artık Bixby kapatmış oldunuz. Yapmanız gereken bir adım daha var. Ayarlar da yer alana “Bixby Voice” özelliğininde kapatılması gerekiyor. 

Bixby açmak içinde aynı adımları izleyebilirsiniz. Bixby kapatma da her hangi bir sorunla karşılaştığınızda cihazı açıp kapatıp yeniden adımları uygulayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Bixby açma kapatma ayarları

Bixby nasıl kapatılır ?


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 19:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.