Instagram profili görünmüyor

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Instagram profiline baktığınızda göremiyorsanız yani profilimi göremiyorum diyorsanız bunun bazı nedenlerine kısaca yer vermeye çalıştık. Peki profili neden göremiyorum?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram’ ın hayatımızdaki önemi nedir? Öyle büyük sosyal bir platform ki, bazen küçük de olsa birçok hatayla karşılaşabiliriz. Artık çoğuna göre hayatımızda çok önemli bir yere sahiptir diyebilir ve herkes için son derece önemli olan bu sosyal platform, kişilerin özel hayatlarından tutun, günlük hayatlarının bile paylaşıldığı yer haline geldi.

Günümüz koşullarında bütün sosyal içerikli siteler içinde en trend sitedir. Her kesimden insanın güvenli bir şekilde tercih ettikleri çok popüler bir sosyal sitedir. İnsanların artık öyle bir sitesi var ki, instragram bu ortamda kişiler sevinçlerini, üzüntülerini paylaşabilmektedirler. Onun için günümüz şartlarına göre daha risk taşıyan bir yere sahiptir ve çoğu güvenli bir şekilde sohbet ettiklerini belirttiği sosyal bir platformdur.

PC kullanılarak birde böyle bir şekilde test etmenizi öneririz. Birinin ki görünmüyorsa engel almış veya arkadaş olarak ekli olmayanlara kapalı olabilir. Sizde çıkıyorsa arkadaşlarınızla görüşerek test ediniz ve hesabınızı dondurmuşsanız böyle bir durumun çıkma olasılığının olduğunu söyleyelim. 

  1. Herkeste var mıdır araştırınız.
  2. Oturumunuzu çıkışa atınız.
  3. Test için cihaz ve internet bağlantısını değiştirerek kontrol ediniz.
  4. Profilde bir şeylerin değişmediğini görüyorsanız yaptırımla veya geçici bir şeylerle karşılaştığınızı düşününüz.
  5. Gelen bir güncelleme ile çakışan veya uyumsuzluğun olma olasılığında eski versiyonun denenmesi şart.

Instagram profili görünmüyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram profil görünmüyor

Günümüzde en çok kullanılan sosyal bir platform olan İnstagram olmazsa olmazlarımız arasındadır. Instagram, deyince her zaman ilk akla gelen, bütün güncel konularımızı resimlerimizi, fotoğraflarımızı arkadaşlarımızla paylaştığımız, güvenli bir platformdur. Her şeyde olduğu gibi bazen, burada da bir takım sorunlar yaşanabilmektedir. Örnek, instagram profil görünmemesi, bu platformda yaşanan sorunlardan bir tanesidir. Görünmeme sebebi ise hesap bağlantınız da oluşan bağlantı sorunlarıdır.

Instagram profilini göremiyorum diyerek yardım arayışına girmeden kontrol edilmesi gereken yerler olabilir.

  • Aynı anda bir hesaptan birden fazla instagram hesabınıza bağlantı yapıldığında ve anlık paylaşımları da aynı şekil birden fazla, yaptıysanız eğer tabi ki de bu tür hataları verebilir. Böyle durumlar ile karşılaştığınızda, instagram’a giriş sayfanızı yenileyin ve profilinizin oluşmasını bekleyin.
  • Instagram’ da genel bir sorun olabilir. Bu herkes için geçerli olmayabiliyor. Yani arkadaşımda sorun yok diyebilirsiniz. 
  • Profil gizli konuma alınmış olabilir.
  • Instagram tarafından bir ceza almış ve yaptırımın sonucu bu olabilir.
  • Gelen yeni versiyon varsa öncekilerden birini yükleyiniz.
  • Başka bir cep telefondan girmeye çalışınız.
  • Telefonun tarih ve saatini kesinlike kontrol ediniz.
  • Hesabınızı dondurup tekrar açtıysanız belli bir süre bu sorunla karşılaşabiliyorsunuz. Zamanla sorun kendiliğinden düzeliyor.

Deneneceklerden sonra geçici bir arıza olma ihtimaline karşın beklenmesini öneriyoruz. Tabi araştırdığınızda bir şeylerle karşılaşmadıysanız.

Yaptırım var mı yok mu bakmanız için profilinizin düzenleme alanına giriniz ve yazılacak alanlardan bir şeyleri değiştirmeye çalışınız. Kayıt olmuyorsa anlaşınız ki ya cezanız var ya problem yaşanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021, 21:07

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir